Wat ik doe

pic moi
Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Troost je, een website is nooit écht klaar

En dus blijf ik – ook nadat de site tot stand is gebracht – paraat om één op één wensen door te nemen en aanpassingen te doen, waar nodig.

Er staan immers meestal wel wat updates op je te wachten; van plugins, themes en het systeem (WordPress) zelf. Niet alleen ten behoeve van de voortgang, maar ook om hacks te voorkomen, voer ik die updates gelijk door. En om het geheel dynamisch te houden, blijf ikzelf ook continu weer spannende aanvullingen verzinnen. Niet voor niets roept men dat het fijn is te weten dat ik vaak online ben en dus beschikbaar ben voor eventuele calamiteiten.

Maar vooruit, vanaf mijn prille begin moest ook ik leren

In between jobs in 2002 kocht ik mijn eerste domeinnaam met bijbehorend hostingpakket. Ik staarde eens naar de vele login data die ik ontving van mijn webhost. Keek eens kritisch om me heen, hoe men dat nou deed, een website opbouwen.

Van muur naar deur

Destijds ging alles nog handmatig, er was nog geen Installatron of iets wat ook maar leek op een installatie-wizard.   Om te ontwerpen moest ik duiken in de templates.  Tussendoor constateerde ik wel een soort van patroon, ja zelfs een soort van logica, dus zou daar uiteindelijk wel een touw aan vast kunnen gaan knopen. Terwijl zelfs Google in die tijd nog niet veel uitkomsten bood. Met een boek in de hand, een beeldscherm voor mijn neus, muziek op standje swing, en ettelijke bakken sterke koffie om me vooral wakker te houden, toog ik aan de slag. En zo veranderden muren in deuren. Stap voor stap.

 

Dus, ik weet wat jij zoekt en wat ik voor jou kan doen

Jij zoekt een lay-out, maar door die overload aan mogelijkheden vind je het moeilijk om een gedegen keus te maken. Daaromtrent kan ik een gedegen advies verstrekken. En ook qua plugins weet ik wat voor jou de juiste keuze is.

Wat bied ik?

Wat jij zoekt is iemand die je helpt de juiste kleursetting te bepalen. Een call-to-action button te plaatsen op de juiste plek. Iemand die je de juiste vragen stelt en mee helpt te bepalen hoe jouw site er naar jouw smaak uit zou kunnen zien, eventueel met behulp van een sketch.

Ik ben flexibel, en weet door middel van de juiste vragen te stellen al snel wat voor jou de ideale site zou kunnen zijn.

Je wil overleggen over opties, plugins en alles waar je vragen over hebt via e-mail of via Skype.

Kennis:

WordPress
0%
HTML
0%
CSS
0%
Grafisch Design
0%

Klanttevredenheid:

0 %

Satisfaction

Binnen één dag online is mijn motto

Dus aarzel niet, en neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op. Dat mag ook via mijn e-mailadres, want is: irene@icyberchic.com.

Het plan, de uitwerking en het resultaat

Voor het plan gaan we even zitten. In jouw bewoordingen kan ik een vertaalslag maken en gewenste aanpassingen doorvoeren, omdat ik dóórvraag totdat alles helder wordt. Wij stellen een draaiboek en schets op – om jouw doelstellingen helder te krijgen – en werken dat verder uit, zodat jij kan knallen en je doelen behaalt. Niets is te gek om jouw dromen, qua uitstraling en resultaatgerichtheid, tot uitdrukking te laten komen. Gewoon, omdat je site van het scherm mag spatten!
© 2011-heden iCyberChic.com. All Rights Reserved.
Scroll Up