Wat zij zeggen

Lovely Customers

Luisteren (en ik bedoel echt goed luisteren) naar wat de klant wil, dat is wat Irene doet. Ze kon goed inschatten wat ik mooi vind.

Client Logo
Karin Winters karinwinters.nl

Irene neemt zelf initiatief om mijn website te professionaliseren en is bovenal razendsnel in het doorvoeren van mijn wensen.

Client Logo
Sandra Brandt sandrabrandt.nl

In mum van tijd had Irene door wat precies onze bedoeling was. Ze helpt waar ze kan, maar nog voornamer is dat ze ook echt meedenkt met ons.

Client Logo
Redactie perfecteburen.nl

Irene is een Topper. Ze werkt super snel en herinnert mij aan updates en andere belangrijke zaken. Pro-actief dus. Heel fijn!

Client Logo
Franca v.d. Smit refleqtclinic.nl

Vanuit haar concept creëert ze een site, die helemaal past bij de sfeer die ik voor ogen had. Het proces verloopt vlot en duidelijk. Aanbeveling.

Client Logo
Tanja Kuipéri tanja-atelier.nl

Irene heeft mijn wensen omgezet in een mooie website. Persoonlijke aandacht, professionaliteit en deskundigheid. Voor mensen die een mooie website willen, raad ik Irene sterk aan...

Client Logo
Ercan Hazar maatmax.nl

Irene werkt snel en doeltreffend. Irene verstaat haar vak. Daarbij doet ze ook veel meer op de achtergrond van de site dan je als leek door hebt. Kan haar absoluut aanraden.

Client Logo
Jolanda Venema factherm.nl

Verduiveld handige tante met goede ideeën, een alziend oog. Buiten dit technisch vernuft doorziet Irene ook nog op creatieve wijze wat jouw eigen website moet uitstralen. Ik ben blij.

Client Logo
Ingeborg Baumann ingeborgbaumann.com
© 2011-heden iCyberChic.com. All Rights Reserved.
Scroll Up